Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under isblå ögon


Solen strålar finns där men når ej längre jorden
Vit makt har tagit över försvarslös sommardag
Likt diamanter gnistrar bländar snön allt som vågar se
Se över världen vita vida
Se över skog av kala träd
Och under snödrottningens isblå ögon fryser allt levandes till is.




Fri vers av Matilda_
Läst 724 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-02-11 16:32



Bookmark and Share


  Snöfjäril
Hej tjejen!
Vad bra du skriver.
Tycker om ditt sätt att skriva.
Så bra!ha de gött!
Snöfjäril
2008-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Matilda_
Matilda_