Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

man kan börja om..


att man är rädd..

att man inte ser sig värd

sin ärlighet och himlens

gåvor..


att man tvekar när man

hoppas..

att man ramlar, när man
står..


att man kramar sand

och blir ledsen, när man

inte har någonting kvar..


att man börjar om igen:

jag skriver till dig, för jag

älskar verkligen dina ord...




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 365 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2012-10-03 23:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Se dig själv som den kramande och var också så fin mot dig själv så du inte vet ordet av
2012-10-08

    ej medlem längre
underbar dikt enkla ord som innehåller.
2012-10-08

    Birgersdotter VIP
ja man kan börja om....
2012-10-08

  Lena Själsöga Keijser
med hjärtvingar
konstaterar du

är
2012-10-04

  ResenärGenomLivet VIP
Håller med dej...ibland behöver man bara glömma det som varit och börja om...
2012-10-04

  Annika Persson
Fin dikt.

vad är man rädd för,
sin egen skugga, sa Lady Luke,
den som alltid följer en
vart man än går.

vad gör man åt saken,
dansar, sa Lady Luke,
man dansar bort skuggorna
och man kan väl vara ärlig för det
2012-10-04

  genni VIP
Fina rader och vacker bild!
2012-10-04

  HelenaW
Verkligen vacker och sann.. Gillar dina ord.. Om att det går att börja om! Applåder!
2012-10-03

  Solitaire VIP
Så fin och verkligt riktigt sann
Raichu tar med sig hem...

2012-10-03

    jamming223
vackert :) Dina ord värmer en sådan här kväll. Verkligen uppmuntrande. Tack för läsningen underbara Taran :)
2012-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran