Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgondimman, septembersamling 2012


Morgondimman
målar snö över
kullabergen

Morgon vid Voxnans
utlopp i sjön Warpen
- en ström mot Ljusnan

Dis, dimma och dagg
blå himmel med sol
som slutat värma

Ekor samtalar
nära syret av fisk
fångstnät läggs ut

Illusionens snö
lyfter mot höstmolnen
sydvinden vänder

Bergens färger
skiftar i grönt och brunt
Höstens guld är här!

Psykiskt funktionshindrade
i protest mot "breivikare"

Vi har vårt mörker
och våra hemligheter

På tisdag ångestparad

Vid ommöbleringen
skymde utvandrarstatyn
fotot med döttrarna

Dagen du slutar
att njuta av livet är
det fara å färde

Det ger mening
att just du är
här nu

De hungriga tjejerna
vid busshållplatsen
- Kebab är bäst!

De vilda molnen
bakom den käppraka
skogshorisonten

Månskäran sjunker ned
över Enebyberg
- kameran utan batteri






Bunden vers av Fredrik P. VIP
Läst 655 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-10-04 15:02



Bookmark and Share


  Cris
Först får du mig att kliva in i naturen och uppleva dess fantastiska påverkan.

Sen bilder av mörker och ångest för att sedan återfå hopp. Och jag älskar de "vilda molnen", det känns som om de är busiga och livfulla där bakom den "käpprätta horisonten", som står där som en korrekt pekpinne och försöker tämja dem.

Jag vill vara de vilda molnen ;)
2012-10-05

  Daniel_78 VIP
jag uppskattar att du även väver in aktuella händelser som går att identifiera,
de funktionshindrade var kraftfullt

också ekorna, kamerabatteriet och bergets färger tycker jag om
2012-10-04

  Gunwale VIP
Rörelse, förändringar - och fångade ögonblick (utan batteri)!
2012-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP