Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Defragmantering

Börjar allt om nu?
Måste inte hårddisken rensas?
Kan man köra vidare ändå?
Livet defragmenterat.
Fungera tillfredställande.
Uppdateras.




Fri vers (Fri form) av Johan Jonsson
Läst 207 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-04 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Jonsson
Johan Jonsson