Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värmeburen

Värme kvar från dig.
Blev värme kvar för mig.
Värme som lät mig vila om natten.
Blev till värme som bar mig genom dagen.




Fri vers (Fri form) av Johan Jonsson
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-04 21:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra skrivet, med fin mening. Applåd!
2012-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Johan Jonsson
Johan Jonsson