Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ryggradslös

det känns
som om någon
har ryckt loss
mina ryggknotor
för jag sjunker
ihop till en
pöl
en stor blöt pöl
av artärer och inälvor
som alla trampar i

får höra
att jag är klassad
som flyktbenägen
jag är för feg
för att möta
några faror

ryggknotorna
lämnar repor
i parkettgolvet
djupa avgrunder
som ingen vågar
sig över







Fri vers av livräddaren
Läst 849 gånger
Publicerad 2006-02-11 17:58



Bookmark and Share


  Tove Meyer VIP
ja det är så där destruktivt så det blir till gränsen till vackert....
2006-02-26

  Propella
Oj ja. Detta är verkligen smärtsamt! Det finns en intensitet i texten som är förtrollande.

"får höra
att jag är klassad
som flyktbenägen
jag är för feg
för att möta
några faror"

*ryyyys*
2006-02-23

  oprivat
Underbara, underbara älskade maggi! jag finns här för dig och jag vill inte att du ska må såhär dåligt! älskar dig min guldsyster<3!
2006-02-12

    vilsen
älskade favoritmaggi, är det såhär du känner ?
snart måste vi ses och prata !
jag ÄLSKAR DIG, och tror på dig, finns här ! du är finast :)
2006-02-11
  > Nästa text
< Föregående

livräddaren