Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Billigt & bra - limerick

 

En frikostig tös från Garsia
bär runt sina bröst i det fria
och blott för en femma
så kan du få klämma
(och tämligen mer för en tia)




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 428 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-10-04 23:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
HAHA!! Nice
2012-10-31

  Bodil Sandberg VIP
hahaha gud så bra du får till det jämt!!
2012-10-25

  © anakreon VIP
Trivsamt tummat tema!
Calle
2012-10-21

  Lili Samuelsson VIP
lysande
2012-10-05

  Piann VIP
Inte dålig alls :-)
2012-10-04

  Fredrik P. VIP

Klämkäckt vill jag lova!
2012-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP