Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inspirationssvackan

Min musa tog semester och flög sin kos.
Hej och goodbey, älskling sade hon
Mitt skriveri flög med ens bort med henne

Aj, aj dubbel saknad jag känner
Vill ju och kan skriva men ej utan min muse.

Kom och ge mig min inspiration åter
Annars jag lägger mig ner och gråter.

Snälla ,snälla jag ber. Och du kom.
Du gav mig den åter, du gav mer




Fri vers (Fri form) av Upplandspoeten
Läst 225 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-10-05 11:50



Bookmark and Share


  Lindha W Gustavsson
Du skriver så vackert och betänksamt. Mjuka goa ord.
2012-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Upplandspoeten