Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ytspänning

Kom storm!

öppna en virvel mot botten

led oss mot land som är dolt

vindens röst kaotisk

Kom våg!

trevande skum förstå oss

lös försiktigt vår smuts

havets skrift profetisk

 
Kom liv!

sippra i springor som öppnats

pressa mot ytor som blottats

hjärtats puls periodisk




Fri vers (Fri form) av Alucinor
Läst 311 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-05 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alucinor
Alucinor