Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INRE VÄRLDSRYMDEN

12 aforismer


Jag tänker alltså.

¤

Du är förmodligen lite löjlig.
Varför inte ha roligt åt det?

¤

Det stormar.
Och vi sitter i
samma vattenglas.

¤

Ensam - öppna dig!

¤

Inre världsrymden
- Ditt hjärta!

¤

Följ inte strömmen!
Förbli vid källan!

¤

Förgängligheten består.

¤

Annars är det ofta.
Sällan är det nu.

¤

Relationernas avgrund
- avund!

¤

Varför inte
när alla andra?
Varför
när alla andra?

¤

Olycksfågeln lägger
förlorade ägg.

¤

Jag söker inte
friheten från dig -
utan friheten
med dig.




Övriga genrer (Aforism) av Jonas Hellström
Läst 810 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-06 12:16



Bookmark and Share


  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Härlig samling. Bokmärke kommer!
2012-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hellström
Jonas Hellström