Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pillande på vissna rosor...


En vissen ros

Från att vara en nyutsprungen ros
som sträcker sej mot solen
förvandlas man
till vissna utspridda blad
av något som en gång varit...

Att pusslas ihop
till någon sorts fortsättning...
plockas av någon
formas till ett hjärta
och vänta,
kommer det att slå igen...




Fri vers av Gunilla Wahlsten
Läst 308 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-06 16:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Wahlsten
Gunilla Wahlsten