Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

löp

 

det är nu kort innan att trådarna får löpa

nystanen jagas av vilden som förväxlat hungern

med lekfullhet

vildens rovlystnad uppvägs av hennes klasspatos,

en resenärs näring

 

det är nu jag darrar, halsens blotta senspel eggar till hugg

det är nu jag lever




Fri vers av cilax VIP
Läst 468 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2012-10-06 20:25



Bookmark and Share


  Federico Romano VIP
Bra! Avanti..
2012-10-11

  smultronbergen VIP
Texten är stor. Unik. Sträng
kanske allvarlig men känns
ärligt varm, beundrar den!
Mkt mkt bra, S
2012-10-10

  Ninananonia VIP
Härligt..gillar särskilt det sista stycket..

"det är nu jag darrar, halsens blotta senspel eggar till hugg

det är nu jag lever"
2012-10-09

  Processan
Bra diktat, starkt innehåll, igenkänning, vackert
2012-10-07

  melancholia
gilar slutet väldigt mycket, fin känslofylld dikt.
2012-10-07

  edikt/Benedikte
Vargen och rödluvan
Tanken för till lustmordet i sagan
Bra!
B
2012-10-06
  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt