Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt till min mamma och pappa som stöttat mig i väldigt många år. Jag vill ofta säga till dem att jag uppskattar det, men jag är bättre på att formulera mig i texter än att prata...


Föräldrarnas kärlek övervinner allt!

Livet är aldrig enkelt
det kommer aldrig nånsin vara lätt
Men där emot kan man försöka,
att hitta en lösning på enklaste sätt.

Livet kommer aldrig bli felfritt
hur mycket man än det vill,
det viktiga är hur man hanterar problemen,
för tiden kommer aldrig stå still.

Men när jag funderar på detta ovan
så undrar jag 'ska dessa råd komma från mig?'
när jag fortfarande trampar på samma ställe
hur kan detta komma sig?

När jag tänker på livet och döden
när att somna in är det enda jag vill
så vill jag ändå inte kasta bort livet
när jag faktiskt av kärlek blev till.

Kärlek av en förälder är alltid äkta
för saken är ju faktiskt den
När de vädjande ber mig stanna
blir svaret 'okej, jag försöker igen'.




Bunden vers (Rim) av Tricia Johansson
Läst 618 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-10-06 20:38



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
fint!
2012-10-06

    ej medlem längre
Förälderns kärlek beskrivs t.ex utsökt vackert i låten Besvärjelse, av Oscar Danielson. Här ger du något mycket fint tillbaka till dem. Tycker om.
2012-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Tricia Johansson
Tricia Johansson