Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skede


ett ögonblicks verk,
tanken som aldrig når sin yta

sländan lyfter bakom höstens ridå
uppåt 
och för alltid bort




Fri vers av Anders Perols
Läst 423 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-10-06 22:09



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
otroligt vackert - 'och för alltid bort'.
2012-11-25

    ej medlem längre
Tanken som aldrig når sin yta ... den känner jag väl till. Tyckte om den här texten som strök förbi mitt inre som en sländas vinge ..
2012-10-07

  desert star
jättefint, verkligen. tycker speciellt om det där med höstsländan
2012-10-06

  Yrre VIP
Tycker om texten men följer inte tankegången "alltid bort" jag skulle vilja säga alltid åter.
2012-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Anders Perols
Anders Perols