Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag såg en film denna kväll

Jag såg en film denna kväll
Kvarlämningar av så kallade känslor
Fabrikerade, sockrade, saltade
Bittra, rena och falska

Jag såg en film denna kväll
Byggd av känslor jag glömt
Okomplicerade och openetrerbara
Oförståeliga och så självklara

Jag såg en film denna kväll
Byggd av känslor jag aldrig känt
Av lycka, kärlek och rädsla
Av tillhörighet och lättja

Jag såg ett liv denna kväll
Livet såg inte mig.




Fri vers av Synkoperad Progress
Läst 256 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-10-06 23:32



Bookmark and Share


  Emelie Skoog
"Jag såg ett liv denna kväll
Livet såg inte mig."

Brilijant, utmärkt, fantastiskt, magnifikt, superbt.
Fast orden räcker ändå inte till. Sen får vi inte glömma avund från min sida, för fy fan vad bra du är.
2012-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Synkoperad Progress
Synkoperad Progress