Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inre dialog vid aftonen

Varför?
Bort!
Hur?
Bort!
Tänk.
Glöm!
Vid gryningen kommer jag att hämnas.




Fri vers av Synkoperad Progress
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-06 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Synkoperad Progress
Synkoperad Progress