Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

smulor

ligger i mörkret och lyssnar
tuggar på en cream crackers
tänker
det är väldigt mycket sentiment i natt
på Faschings




Fri vers av vera gade VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-10-07 07:33

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Tänker på bibelcitatet "Smulor från den rikes bord"
Bra!
2012-10-07
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP