Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
,,,


Kings court

Söta grönlackade tånaglar vickar sött på kärlekstörstande fötter.

Dessa ska vandra på Kungens innergård.
På Karlsbron,
som två bockarna Bruse ska ni klampa och drömma.

På kullarna upp mot horisonten ska det visas hur det var en gång för länge sedan.

Med blicken satt på T´ynkyrkan där en av våra drömmar bor.




Fri vers av Anna Liljestrand
Läst 468 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-07 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Liljestrand
Anna Liljestrand