Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släpp mig inte helt.

 

du ser på mig så förläget

under din mörka lugg

jag brukar möta din blick ibland

och du ler, innan du låter den smeka golvet

 

 

du närmar dig sakta, alltid så varsamt försiktig

jag rör mig snabbt, ständigt på väg bort

men ibland sneglar jag försiktigt bakåt,

som för att försäkra mig om att du inte släpper mig helt

 

 

alla har alltid vetat, jag kan få dig när jag vill

jag kan gå rakt igenom din gard, alltid lika välkommen

det skrämmer mig, jag förstår inte vad i mig du ser

men vågat fråga, har jag aldrig gjort

- då kanske du själv börjar undra

 

 

jag önskar jag kunde förklara

jag önskar att jag själv förstod

en del av ditt jag måste ha trängt igenom min

benhårda fasad

och jag kan inte längre dra mig undan

 

 

jag springer, backar, och springer igen

- men snälla försvinn inte

jag tar dig inte längre för givet

kanske vill jag dela din närhet lika mycket

som du vill dela min




Fri vers av Linn G
Läst 429 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-10-07 15:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ärligt..naket på ett sätt !!!
2012-10-13

  filharmoniker
Gillar! Och gillar att det är uppdelat i fem textstycken. Formatet klär texten
2012-10-13

  ULJO
Fint poetat
2012-10-13

    ej medlem längre
Mycket fin!
2012-10-08

  Ninananonia VIP
Väldigt fint...
2012-10-07

  cilax VIP
fint diktat, lite grymt, många kanske
2012-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Linn G
Linn G