Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sexordsnovell II.

nu.
i väntan på ett sedan.




Fri vers (Prosapoesi) av Mimmo Li
Läst 278 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-07 17:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mimmo Li
Mimmo Li