Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
- till min man-


DET BÄSTA som HÄNT MIG

Jag lindade dig kring mitt

lillfinger

du förstod inte

för jag var ganska skicklig

men med knep blev du min

 

jag älskade att göra dig

lycklig

ge dig allt ge dig tröst

för du var det bästa som

hänt mig

Arlöv

Erna Frank




Fri vers av erna frank
Läst 423 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-07 18:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En fin kärleksförklaring..
2012-10-08

  Larz Gustafsson VIP
Därifrån kom ju Hanna...
Din man är en lycklig man som omfattas av sådan omsorg.
2012-10-07

  La Magnólia VIP

En vacker kärlekssång till din man! Så underbart att läsa om äkta kärlek ...
2012-10-07
  > Nästa text
< Föregående

erna frank
erna frank

Mina favoriter
Bikt
Vindpust