Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödlig kärlek



Jag andas in mörkret som redan tagit över mig
Sväljer alla lögner från munnen som tillhör dig
Tomma löften om jag följer dig du ska leda mig ut
Min svaghet blir min död , jag vet att du är mitt slut

Din hand är nästa lika kall som värmen i mitt hjärta
Du borde ge mig kärlek men du dränker mig med smärta
Jag sväljer allt du tvingar i min redan döda kropp
I skuggorna vi skall vandra , förbli vårat sista hopp

Vi måste lura oss själva att detta förseglar våra öden
Hålla oss fast vid varandra även om härnäst väntar döden
Måste förneka sorgen vi alla runt oss vi alltid bringar
Bevisa kärleken kan vara stark även för oss utan vingar




Bunden vers (Rim) av BjörnSöderlund
Läst 382 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-07 19:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BjörnSöderlund
BjörnSöderlund