Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hinder

Du kan inte komma framåt
för något är i vägen
Du möts av hinder
som verkar oöverstigliga

Som att gå i en labyrint
med många återvändsgränder
Höga ogenomträngliga väggar
ger dig ingen utsikt alls

Det kan göra dig nedslagen
Stegen blir långsamma och sega
Ingen drivkraft att söka vidare
Hopplösheten brer ut sig

Om du stannar där
kommer du aldrig vidare
Någonstans finns en öppning
Kämpa för att hitta den

Bara den som ger upp
har förlorat




Fri vers av Birgitta Jacobsson
Läst 316 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-10-07 20:27



Bookmark and Share


  transformer
Du. Jag håller i utvägen.

Mest en känga till idioter.
2012-10-07

  Solitaire VIP
När men känner sig
som en labbråtta
2012-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Birgitta Jacobsson
Birgitta Jacobsson