Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

savdroppande vår

rullar ditt namns
sårbara udd
runt min smultrontunga

renar
destillerar
tillsammans dricker vi
en tillbedjande förförisk kopp

dricker het
blommig passiondestillat
rullar dig runt
min dryckheta tunga

det kommer en
savdroppande vår




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 407 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-10-09 10:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Längtar till våren redan nu ju oj bra
2023-10-20

  Annika Eklind
Så vacker och sensuell!!
2012-10-14

    ej medlem längre
Sensuellt och hett...
2012-10-09

  SatansSon VIP
Sinnlighet i poesiformat. Kul att läsa. Gillar melodien den går i.
2012-10-09

    ej medlem längre
Tycker om denna ...
fina metaforer
2012-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP