Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tick tack

Du tänjs
i en sträckbänk
nygroddad blomstjälk
åldrande
tick tack

sova äta jobba
älska äta sova
det fjärde i lönndom

dagar att vakna
till mörka sovande nätter

längtan
tänjs som vinden
dagar limmas till sekel
tick tack

detta eviga liv
där bor du
mitt i tiden
med händerna fyllda
av torkade bär




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-10-10 08:56



Bookmark and Share


  Annika Eklind
Jag håller med den som sa finurligt! En så stark rytm i denna, älskar speciellt "dagar limmas till sekel, tick tack"!
2012-10-14

    ej medlem längre
Starkt. Blir påverkad av rytmen i dina ord...känner livets klocka ticka på...vardagen som nyper i hasorna. Du skriver så BRA!!
2012-10-10

    ej medlem längre
finurligt och fint
2012-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP