Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Att komma ovan - ett under!

Jag var under
under ytan var jag
underkänd
kände jag mig...

men ändå,
underligt...

jag smakade på ordet...
underbar...
var jag?
underbar
när jag var bar
bara var
mig själv
under ytan...

Undangömd
glömd
under ytan
verkar
underverk
värker
under ytan...

Bubblar upp

underifrån
underverk
underbart
att komma ovan
ovan ytan,
o-van att va
ovan ytan
öppna undangömda
glömda ord

från underverk,
från värk
under ytan...




Fri vers av Eva Kellett VIP
Läst 343 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-07 22:32



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Bubblar och pärlar
Underbar är text och bild
Mousserande skön :)
2012-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Eva Kellett
Eva Kellett VIP