Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kort om ångest

Återigen
Nära
Galenskap
Eller
Stort
Total-haveri




Fri vers (Fri form) av DEVOTCHKA
Läst 579 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-10-08 15:32



Bookmark and Share


  sjungman
Kort och bra.
2012-10-08

  Ellika
Så himla sant! Fyndigt var det också.
2012-10-08

    Pennstift
Kort men väldigt bra beskrivet :)
2012-10-08
  > Nästa text
< Föregående

DEVOTCHKA
DEVOTCHKA