Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En grind står på glänt...


Lockande Grind

Den står där på glänt
grinden
bjuder mig in
lockar
till frihet

Jag tvekar
närmar mig försiktigt
rör den sköna ytan
känner dess skörhet
under mina darrande fingrar

Mjukt
sakta
öppnar jag

Utan rädsla
långsamt in
att möta nya marker

Går dig till mötes...




Fri vers av Gunilla Wahlsten
Läst 397 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-08 17:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Wahlsten
Gunilla Wahlsten