Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Party

Om du skulle gå
ett par steg i taget
mot Himmelriket
som om det låg
lika nära som avståndet
till servicebutiken
i slutet av gatan
Då vore kaos snart över
och bland annat
den plågsamma
sömnrubbning
som du dragit på dig
de senaste veckorna
bara att tänka
som ett lidande
som måste till
för att du skulle
förstå värdet
av det oerhörda
som väntat på dig
Se, de döda
som tagit sig dit
före dig
har klätt upp sig
i finklänningar och kostym
för din skull
som den väntade människa
du hela tiden varit
De bjuder på tårta
De har hällt upp champagne
Det är bara att slå sig ned
och delta i partyt




Fri vers (Fri form) av SatansSon VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-08 20:30



Bookmark and Share


  Juliusz Wilczynski
Vilka bilder du målar upp med orden, känner på mig att det här skulle kunna bli en väldigt bra tavla om inte det redan finns en...äh kan alltid få finnas fler än en.
2012-10-08
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP