Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grön linje.

Åke, han håller hov vid alarnas vik.
Åskådare som ständigt skiftar.
Abraham på berget blickar ner mot folkmassa som aldrig tycks sina.
Två män, samma mål,




Fri vers av Anna Liljestrand
Läst 456 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-10-09 09:23



Bookmark and Share


  Palett
Verkligen fyndigt, bravo !!
2012-10-09

  Ulf D VIP
Fin, så har jag aldrig tänkt mig tunnelbanan tidigare.
2012-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Anna Liljestrand
Anna Liljestrand