Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Akvariefiskar är fina, men kan vara knepiga att hålla rena. Lennart har inget akvarium i sitt universum och i det simmar inga scalarer omkring. Ingen sand och inget vatten, några svärdbärare eller tetror ser heller ingen ljusning i innerfilen.


Något litet om att inte ha katt




Har man ingen katt
kan man vara en
själv

man kan vara själv
och så kommer katten
från ingenstans plötsligt

någonstans bör den ha varit
men inte hos en själv
som kommit samt farit




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 385 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-14 20:37



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Katta-lyserande
Skrivelse!
Minsann!
På din ära?
;}
2018-03-20

  ULJO
Har man inte en katt så kan man ju alltid skaffa en råtta, då kommer katten på köpet.
2018-03-16

  Bengt H VIP
På nio rader återupplivas katten.
2018-03-15

  limerick VIP
En snitsig cat walk!
2018-03-15

  Fulbergarn
cool katt
2018-03-15
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP