Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att leva i ögonblick



En höst promenad

vid långholmen

med strålande sol

väcker känslor

att vara närvarande

i nuet

att se på knallröda träden

att känna fuktiga luften

att lyssna på fåglarna

OCH

solens gyllene guld

som speglas i havet


att uppleva vara ETT

med naturen och havet

att uppskatta livet

i både mörka och ljusa

just i nuet

känns frid i hjärta

OCH

överflöd TACKSAMHET

Att kunna fånga dagen.


"Nasrin"

9/10-2012














Fri vers av Nasrin
Läst 418 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-10-09 14:13



Bookmark and Share


  aol
underbart känner jag ditt hjärtas glädje
2012-10-09

  Larz Gustafsson VIP
Önskar att jag hade kunnat promenera med dig där och då.
2012-10-09

  Quasimodo
Härlig text och känsla ger denna närvaro i bilder och färger, i ett nu som är sekund efter sekund ett nytt och obrukat nu!!
2012-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Nasrin
Nasrin