Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Platsannonspoesi Lite löst inspirerad av platsannonsernas "värdeord".


Höstdikt i värdeordens tid

sena sommarens driftiga utmaningar
fördoms fria känslor öppnar sinnen
självgående höstskor tar sitt fulla ansvar
den nogranna myllans rika initiativ
driven och duktig med känsla för avslut
bäddar med löv och trygga farväl

positiva vindar med sinne för humor
årstiden begåvad med ansiktet utåt
vecklas ut med stunden i fokus
lyhört brinner tillvarons guld
brinner i trädens kronor
hösten ger värdeorden ordvärde




Fri vers (Fri form) av Alucinor
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-09 17:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alucinor
Alucinor