Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varma tankar i höstkylan


Ditt namn är Eld

Jag närmar mej försiktigt

rädd för att bränna mej

ser om jag kan läa dej för vinden

syrsätta din glöd

och hålla dej het.


Vi är ett

behöver varandra

för att jag ska värmas

och du ska brinna

och aldrig aldrig släcker jag dej.


Ditt namn är Eld.




Fri vers av Gunilla Wahlsten
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-09 17:46



Bookmark and Share


    Upplandspoeten
Otroligt, vackert skrivet och hett ;)
2012-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Wahlsten
Gunilla Wahlsten