Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grund



Det handlar inte om blint raseri
inte i grunden
även om det verkar ligga där på ytan

Det handlar inte om hämnd
även om det hade känts bra så

Att markera revir eller slå sig för bröstet
det sysslar jag inte ens med
men sakens kärna bottnar i en enkel fråga:
När någon du älskar skadas
vad är du då?

En nunnas stilla bön till högre makter?
En munks tro på karma?

Eller en björnhonas raseri till beskydd?




Fri vers av LePenseur
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-09 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LePenseur
LePenseur