Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min käre bror

du har alltid varit så stark

jag svek dig genom hela livet

jag känner sorg och tårar välla fram
inom mig

ingenting kan ersätta alla dina yttre och inre sår pga av mig.


INGENTING KAN JAG GOTTGÖRA!




Fri vers (Fri form) av Trazan
Läst 377 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-10 20:49



Bookmark and Share


  Federico Romano
Den är fin, kanske din bror är all, du kan gottgöra genom att minnas, ciao..
2019-06-12

  Federico Romano
Fin dikt, känslig..
2012-12-12

  Annika Persson

men din käre bror har kanske en annan bild,

vem vet, och att du känner sorg kan världen

kanske rå för...
2012-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Trazan
Trazan