Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om man känner mig väl, är det svårt att tro på... men en gång för några år sedan, delade jag i fyllan min koj med en tjej som jag bara kramade. Det blev betydelsefullt och jag tänker fortfarande på henne med värme.


Kramaren (Han finns)


Det är gryning över Europa
men här ute på Atlanten
smeker vinden mig fortfarande med natt
och du dyker upp i mitt huvud igen
stillsamt
sådär som du brukar

Stillsamt
sådär som du var
och som jag var den natten
när du var i min koj

Ett leende
ett par händer
en varm omfamning
men inte mer än så

Jag tror att i efterhand
är det kanske det som är det bästa




Fri vers av LePenseur
Läst 278 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-11 08:34



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Fint minne väl vårdat med dina ord.
2012-10-12

  dubbelve
Väldigt fint! Jag tror att du har rätt :)
2012-10-11
  > Nästa text
< Föregående

LePenseur
LePenseur