Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rulla röka

saknar dig
när du försvinner i natten
när armen sträcks ut
mot tomma lakan
kalla som frostnupen kind

det är då
längtan känns mest

hör dig skramla
rulla röka
fläktens rotor
i natten eka

timlänge jag väntar
på att möta värme
mot fingertoppar
tryggt som barnet somna om

fyll på mig
håll om mina vargtimmars rädslor
då natten fryser min trygghet
när ensamheten
sträcks ut
mot tomma lakan





Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-13 11:38



Bookmark and Share


  Annika Eklind
Vargtimmans ångest, längtan efter någon som är så nära och så långt bort. En ödsligt vacker text!

Immanuel: Det är bra att sluta röka, men själv röker jag råtobak, det har de inte kommit på att göra så dyrt ... än. :)
2012-10-14

  SatansSon VIP
Den här var bra! Själv slutade jag röka för två år sen.Det blev för dyrt att rulla sen borgarna tog makten så jag rökte Pall mall istället.
2012-10-14

    ej medlem längre
Som barnets rop efter trygghet..fast med en vuxen kvinnas röst. Blir berörd och rörd.
2012-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP