Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en liten självironisk sak....för skojs skull :)


krysta ut

skriv nu en glad dag
om skärgårdsdans
och hoppande skratt
ja bara krysta ut
så lätt och elegant
en lyckorussång att servera
en söndagsmorgon

skriv nu vackert
affirmationer
att sätta på kylskåpet
jag är vacker
och Carpe diem
le i lycka
för solen skiner

syr ihop mina läppar
med fiskelina
det är ju ändå
med ögonen man ler
och ur munnen kommer bara
trötthet och sorg
jag är ledsen
det blev en sorglig text

men le i lycka
i morgon är det måndag
då ska jag skriva en glad dag
och sätta den på kylskåpet
för din skull ska jag




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-14 10:46



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
En bra text. Roligt med fiskelinan!
2012-10-15

    ej medlem längre
Vilken härligt smittande självironi. Du har distansen och den svarta humorn i din hand...underbart skrivet!
2012-10-14

  Annika Eklind
Älskar cynismen och ironin i denna: syr ihop läpparna för att ut kommer bara depp, och ändå är det just det som kommer ut ändå. :)
2012-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP