Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken till dig går inte att förneka längre. Jag äskar dig!

Nu går det inte längre 
Jag har tryckt tillbaka, 
Mitt öde, 
Mina verkliga känslor alldeles för länge nu. 
Och jag kan inte längre neka 
Att jag älskar dig. 

Redan första gången 
Jag såg dig, 
Visste jag att du var den jag ville ha.

Varje steg jag går, 
Sveper jag med blicken för att se ditt svarta hår.
För att se dina vita tänder le.
Och jag längtar efter att få drukna i dina svarta ögon. 
Och du märker inte
Hur jag skriker efter din uppmärksamhet. 
Hur jag varje gång jag ser dig, 
Blir helt ofokuserad på vad jag egentligen gör. 
Och det enda jag gör är då att försöka få dig att prata med mig, se på mig och le emot mig.
Du vet inte heller hur du bara dyker upp i mina tankar hela tiden.
Men jag vet vad jag är för dig,
att det aldrig kommer ändras.
Och att det bara är i mina drömmar du är min. 
Men att ens drömma, blir farligt 
För jag får inte hoppas 
För verkligheten är för långt bort
Och jag vill inte falla platt ner på marken
Utan någon livlina,
för att mitt hopp,
tagit slut.




Fri vers av Konstanzia
Läst 321 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-11 21:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
äskar? slå upp det på wikipedia.
2012-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Konstanzia
Konstanzia