Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höst

"Att något dött kan se så levande ut..."

Tänkte jag och log åt de vackra löven...


/Tomas Brink




Fri vers av Tomas Brink
Läst 321 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-26 12:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Brink
Tomas Brink