Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om allt du inte såg men ändå hade plats i ditt liv eller kanske inte.


Sand

Mellan mina fingrar
I evighetens lopp
För liten för att störa
För oviktig för att
Förgöras

Tusen Miljoner
Biljarders Triljoner


men egentligen

bara en stackars



Dubbelnolla.




Fri vers av the fool on the hill
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-11 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the fool on the hill
the fool on the hill