Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsten att skratta någon i ansiktet

Du är starkare än jag
bättre på det mesta
men
du har glömt
laga din kompass
eller så kanske möjligtvis
råkade jag förstöra den


det spelar ingen roll hur fort Du springer
om Du springer åt fel håll



geni.




Fri vers av the fool on the hill
Läst 273 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-10-11 23:03



Bookmark and Share


  Juliusz Wilczynski
Precis, geni!
2012-10-12
  > Nästa text
< Föregående

the fool on the hill
the fool on the hill