Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Troll


I höstens vind
flyger vild
färgblind
namnlös troll

bryter upp
från ett stup
med en slump
tappat koll

inget kvar
tiden går
livet slår
här och där

dö-nedsövd
blind och döv
tappat löv
troll som träd

12.10.12




Fri vers (Modernistisk dikt) av Julianna Strandberg VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-12 09:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julianna Strandberg
Julianna Strandberg VIP