Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skogsfunderingar


Panna mot panna


I regnet
panna mot panna

väljer att levandegöra
livet

leva våra val

mata varandra
med längtan

så lätt
att välja

här kan vi stanna
panna mot panna




Fri vers av Gunilla Wahlsten
Läst 322 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-12 19:18



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Mycket fin dikt. Tycker om känslan som du förmedlar.
2012-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Wahlsten
Gunilla Wahlsten