Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

En stad bakom murar
som barnahänder en gång byggt
för att skydda dig

Då, innan du själv kunde föra din talan
Nu talar murarna sitt tydliga språk
och själv är du mycket
tyst




Fri vers av surface to air
Läst 470 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2012-10-12 19:24



Bookmark and Share


  DenRiktigaInsidan!
Mycket fin dikt! Bra uttryckt
2012-11-20

    ej medlem längre
JAAAA!! bokmärker!
2012-10-31

  melancholia
tårögd av denna dikt, en känsla av kärlek för det undangömda och trasiga.

2012-10-17

  Lena Själsöga Keijser
ja- orden stiger rakt in
2012-10-16

  Anoo Niskanen VIP
Mycket bra! Slutet är helt suveränt: "Nu talar murarna sitt tydliga språk och själv är du mycket tyst"
2012-10-15
  > Nästa text
< Föregående

surface to air
surface to air