Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaos

Mitt liv kaos

Vad är det

Vet inte

En dag får jag veta

Vill inte men måste

Älskar men hatar mitt liv




Fri vers av Lotta Tegnvallius
Läst 126 gånger
Publicerad 2012-10-12 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lotta Tegnvallius
Lotta Tegnvallius