Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är kärleken

Jag är kärleken som flödar likt floden.

Åtrå sprunget ur Livets källa.

Rusar och berusar.

Berör och förför.

Jag är den yttersta sårbarheten och är närmre än närmst.

Jag föddes vid evighetens slut och färdas bakåt i tiden.

Jag är även hoppet som gryr på den yttersta dagen.

När höststormen river och sliter i ditt kylslagna inre är jag stillheten som värmer dig.

Jag är kärleken som flödar likt solen.




Fri vers av Magnus P.
Läst 292 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-10-12 21:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En kärlek att längta efter...
2012-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Magnus P.
Magnus P.

Mina favoriter
Snart är bördig jord