Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var är jag

En människa tror jag

att jag är

men ack så liten

älskar alla för mycket

men ändock för lite

Varför är jag så liten?????




Övriga genrer av Lotta Tegnvallius
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-12 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lotta Tegnvallius
Lotta Tegnvallius