Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta ifrån mig

Ta ifån mig allt

svårt är att sedan ta tillbaka

försöker att hitta det som borde vara mitt

men allt är borta

ser flyttfåglar och önskar jag vore där

men jag älskar livet och tänker stanna här




Övriga genrer av Lotta Tegnvallius
Läst 117 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-12 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lotta Tegnvallius
Lotta Tegnvallius